De regeling loopt in principe nog tot en met 1 april 2023, of totdat het budget* op is…

De subsidieregeling “Nederland Leert Door” is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioen gerechtigde leeftijd. Het maakt daarbij dus niet uit of u in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via Nederland Leert Door gebruik maken van gratis scholing.

Werk je of zoek je werk? Dan kun je gratis trainingen of cursussen volgen. Zo doe je meer kennis op en verbeter je je vaardigheden. De trainingen en cursussen worden gegeven door verschillende opleiders. Zij krijgen hiervoor subsidie van de overheid via Nederland leert door.

Wie kan een gratis training of cursus volgen?

Je kunt een gratis training of cursus volgen als je ouder bent dan 18 jaar, je nog niet met pensioen gaat én een band hebt met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt niet uit of je in loondienst bent, een flexibel contract hebt of werk zoekt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen een training of cursus volgen.

Training of cursus zoeken

Je kunt kiezen uit 800 trainingen of cursussen. Van een veiligheidstraining tot een cursus logistiek en van een taalcursus tot een training om te leren presenteren. Heb je geen baan? Dan kan bijvoorbeeld een sollicitatiecursus je verder helpen. Op Vind je update kun je de trainingen en cursussen bekijken en meer informatie vinden

Open chat
Scan de code
Hallo, heeft u een vraag of wilt u misschien een afspraak maken?

Marcel Boon / IFIXIT.nl